maanantai 25. elokuuta 2014

Ihminen! Älä jää kotiin!



Ei se ole ihan niin yksinkertaista saada Suomen näyttelijäkaartin parhaimmistoa Leville esiintymään. Ja kun se esiintyjäporukka on saatu kokoon niin seuraava hiki nousee otsalle pohtiessa tuleeko lipunostaneita katsojia tarpeeksi paikalle. Nostan hattua Staalon järjestäjille, jotka neuvottelevat ja järjestävät käytännössä esiintyjien tulemisen Leville. Meille ei voi piipahtaa pariksi tunniksi heittämään keikkaa vaan meille pitää matkustaa. Saattaa myös tapahtua, että joku syrjäinen etelän kaupunki pyrkii ryöstämään meille ajateltuja esiintyjiä jonkun toisen tapahtuman varjolla. 

Itse pääsen helpommalla koska edustan yhteistyöyritystä ja työpanokseni on olla mukana palavereissa tekemässä päätöksiä, joita ei toivottavasti ihan hirveästi tarvitse katua jälkeenpäin. Vakaa pyrkimyksemme on järjestää niin hyvä ohjelma kuin vain mahdollista. 

Tänäkin vuonna on mukana näyttelijöitä, jotka ovat loistaneet television katsotuimmissa viihdeohjelmissa sekä teatterin lavalla. Miten kutkuttavaa on ajatella, että sunnuntaina esiintyvien paikallisten nuorisoteatteriryhmien joukossa voi olla seuraava Seela Sella tai Pirjo Heikkilä.

Älä siis jää festariviikonloppuna kotiin sohvalle vaan tule nauttimaan elävästä viihteestä paikan päälle. Jotta voimme jatkaa ensikin vuonna Staalon Teatterifestien kunniakasta historiaa! 

Ruskaterveisin Tarja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti