torstai 27. syyskuuta 2012

Avajaishumua

Staalon teatterifestit polkaistiin käyntiin musiikkiesitysten muodossa. Kittiläläinen viihdekuoro Vasitella lauloi festit alkuun rennolla ja eloisalla asenteella. Vasitellaa seurasi Saila Seurujärven ja Elina Koivuniemen raikas esitys laululla, kitaralla ja koskettimilla. Eila Markuksela palkittiin kirjastaan Tavotuksia ja rookauksia, Kittilän sairaanhoidon ja sairaalan historiaa. Innokkaana juontajan toimi Aina Pyrkyri.


Vieraiden tunnelmissa korostui festien mukava tunnelma:
Kolmatta kertaa mukana olleet Katja ja Anne kertoivat fiilisten olevan hyvät. He odottivat jo huomista esiintymiskoulutusta.
Pariskunta Keiteleeltä oli lomailemassa Lapissa Saariselän ja Levin maisemissa ja heille Staalon Teatterifestit toivat kuulemma kivaa vaihtelua metsässä kävelylle.


Avajaisseremonioiden jälkeen lavalle nousi Ulla Tapaninen, joka toivottuna esiintyjänä oli festeillä jo toista kertaa. Hullu Poro Areena oli täynnä ja porukka lähti heti mukaan lennokkaaseen kerrontaan. Ulla Tapanisen esitys Lava ammuntaa II oli räävittömän hauska ja sisälsi runsaalla huumorilla höystettyä analyysia nykyajan ilmiöistä.

Virallisten osuuksien jälkeen ilta jatkui Retrotanseilla, joissa tutut suomalaiset hitit saivat parketin aaltoilemaan tanssivista pareista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti