sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Harrastajateatterikilpailun voittajat

Vaikka kilpailuissa on aina kilpailun henki, oli harrastajateatterikilpailuissa vahva yhteisöllisyyden tunne. Samalla kun haettiin voittoa, tavattiin toisia saman harrastuksen jakavia ja katsottiin muiden aikaansaannoksia. Teatteriesityksissä päästiin katsomon puolellakin henkeen vahvasti mukaan ja eläytymään. Esitykset tulivat lähelle yleisöä.

Kilpailun voiton veivät tänä vuonna Kemiset esityksellään "Lippu vapauteen". Kovan vastuksen toivat esitykset "Punahilkka" (Kemppateatteri), "Ei enkeleitä, ei sankareita" (Napapiirin teatteri), "Särkiä ja rökhäitä" (Meän suota) ja "Kirjoitettu kuolema" (TeatteriRaja). Kaikki teatteriryhmät saivat esityksistään hyvää ja eteepäin kannustavaa palautetta voittajan julkistamistilaisuudessa. Tilaisuudesta lähti mukaan innostava motto: "Tärkeintä ei ole voitto, vaan pitkät pelimatkat!".

Voittajien esitystä tituleerattiin ajankohtaiseksi ja mielenkiintoiseksi. Jännistys esityksessä säilyi loppuun saakka. Voittajat toivat esille sen, että "kaikki harrastajateatterilaiset kuuluvat yhteen".


Kuvassa vasemmalta oikealle: Airi Niiranen, Elsa Partala ja Riittä Mällinen voittajaporukasta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti