lauantai 28. syyskuuta 2013

Let's Impro

Minttu Mustakallio, Jussi Lampi ja Joonas Saartamo
Kylpylähotelli Levitunturissa 27.9.

Let's Impro -showssa meille tarjoiltiin hulvatonta improa tutun näyttelijätrion Minttu Mustakallion, Jussi Lammen ja Joonas Saartamon tähdittämänä. Yleisö oli hyvin mukana alusta loppuun antamalla näyttelijäkaartille omaperäisiä aiheita ja rooleja. Lavalla nähtiin laidasta laitaan eri tarinoita ja henkilöitä: milloin pääroolissa oli palomies, milloin sosiaalityöntekijä ja milloin Uolevi-setä. Yhdessä kohtauksessa näyteltiin hullunkurista perhettä, toisessa kohtauksessa päästiin todistamaan vieraissa käyntiä ja puuhun kapuamista ja kolmannessa päästiin kuulemaan jopa saamelaista jazzia.

Haastattelimme näyttelijätrioa heti esityksen jälkeen bäkkärillä: fiilikset shown jälkeen olivat hyvät ja kolmikko oli rempseällä tuulella, varsinkin Saartamo heitti vitsiä milloin mistäkin. He esiintyivät triona nyt ensimmäistä kertaa yhdessä, joskin pareittain on tullut ennenkin kavuttua lavalle. Näyttelijät korostivat yleisön merkitystä shown onnistumisessa ja sanoivat ihmisten tuovan tunnelman mukanaan. On upeaa, kun näkee, että yleisö on paikalla juuri heitä varten. Se tunne saa antamaan parastaan lavalla.

Trion päivä oli edennyt rauhallisissa tunnelmissa, sillä he olivat saapuneet Leville jo hyvissä ajoin ennen esitystä ja ehtineet syödä hyvin. Mustakalliolle käynti Levillä oli ensimmäinen, Lampi sen sijaan on käynyt keikkailemassa täällä jo moneen otteeseen. Kolmikko ei vielä tiennyt tarkkaan, mihin suuntaan oli iltaa jatkamassa, mutta neuvoimme Bar Ihku olevan aivan tien toisella puolella. Sitä tarina ei enää kerro, päätyivätkö he lopulta sinne vai eivät. Mutta sen me tiedämme, että Let's Impro -show esitetään myös lauantaina klo 20 Hotel Levi Panoramassa. Luvassa on varmasti ikimuistoinen lavashow, jota ei kyllä missään nimessä kannata missata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti