sunnuntai 29. syyskuuta 2013

"The Hollow - Sodassa maailman välinpitämättömyyttä vastaan"

The Hollow
Hullu Poro Areenalla 26. ja 28.9.

The Hollown keikasta jää mieleen ennen kaikkea tunteikas mieleenpainuva soundi, ikimuistoinen valojen liikehdintä ja kontrabasso. Pojat kuvailevat fiiliksiään keikan jälkeen sanavalinnalla Törkeen jees. Bändi kehui myös lavaa ja järjestelyjä ihanteellisiksi.

The Hollow kertoo edustavansa aivan omaa The Hollow - tyylisuuntaansa, joka ottaa aavistuksen verran vaikutteita underground- ja grungemusiikista. The Hollow on perustettu vuonna 2008. Aluksi bändin laulajalla Kallella oli sellistin haku päällä, jolloin kontrabasisti Juho tarttui puhelimeen ja sai Kallen vakuuttumaan siitä, että saa soittimestaan lähtemään vähintään yhtä hyvät soundit kuin mitä sellolla pystyisi saamaan. Kaikki lähtee liikkeelle pienistä yksityiskohdista: esimerkiksi soittimet on valikoitu tarkkaan sen pohjalta mikä toimii, eikä miltä ne näyttävät. Soiton tasosta ei tingitä. Ääni- ja valomiehet Lentsu ja Hantsu ovat bändille tärkeät luottomiehet, eikä ilman heitä keikan teko onnistuisi alkuunkaan. Esiintymisen halu on vienyt poikia eteenpäin tähän asti ja tulevaisuuden odotukset ovat suuret - ainakin kansallisella tasolla. Syksyn ohjelma näyttää kiireiseltä: luvassa on debyyttialbumin tekoa ja soittokeikkoja.

Keikkamatkan lisäksi pojat kuvailevat viikonloppua sanalla elämysmatka, sillä vapaapäivä keikkojen välillä mahdollisti heille myös tutustumisen Levin muuhun ohjelmatarjontaan. Laitoimmekin heidät esittelemään menovinkkejä Levin matkaajalle. Pojille tulee äkkiseltään mieleen kaksi kovaa: Irkkupubi ja Ihku baari, jossa he olivat olleet edellisiltana kuuntelemassa orkesteria Mustat Silmät. He kiittävätkin Ihku baasissa esiintyneitä kolleegoitaan makeasta esityksestä. Lisäksi pojat olivat käyneet laskemassa vesiliukumäkeä ja leikkimässä vesileikkejä paikallisessa kylpylässä. Bändin perkussionisti Risto on ehtinyt käymään myös Levin huipulla kuvaamassa näyttäviä Lapin maisemia.

Lisää tietoa bändistä:
http://www.thehollow.fi/
https://www.facebook.com/pages/The-Hollow/122747284158?fref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti