lauantai 28. syyskuuta 2013

Pieni poika, suuri karisma

Daniel Helakorpi
Lapland Hotel Sirkantähdessä & Sokos Hotel Levissä 28.9.


Rakastettu Daniel Helakorpi (Talent Suomi 2012 voittaja) esiintyi tänään festeillä kahteen otteeseen. Hotel Sirkantähdessä nuoren runonlausujan esitys oli osa Lasten lauantain ohjelmaa ja myöhemmin illalla hän osallistui Sokos Hotel Levissä järjestettyyn runoiltaan. Kummallakin keikalla tunnelma oli lämmin; yleisö kannusti ja eli esityksessä hyvin mukana. Paikalla olleet olivat aivan haltioissaan Danielin runonlausuntataidoista ja kuvailivat häntä "pieneksi pojaksi, josta kumpuaa paljon lavakarismaa".

Haastattelimme Danielia illan päätteeksi Sokos Hotel Levillä. Poika kertoi päivän sujuneen oikein hyvin, ja yhdessä äidin kanssa he olivat tulleet siihen tulokseen, että tämä kerta oli yksi parhaista esiintymiskerroista ikinä. Hotellin tilat olivat juuri sopivat tämänlaiselle esitykselle ja vuorovaikutteinen yleisö teki itse esiintymisestä helppoa ja mielekästä.

Kyselimme rohkealta runotaiteilijalta, onko median tuoma julkisuus muuttanut hänen elämäänsä radikaalisti. Daniel kertoi, että moni asia on pysynyt ennallaan: ystävät ovat samat kuin ennenkin ja skeitatakin hän on saanut rauhassa.

Daniel Helakorvelta on juuri ilmestynyt uusi Avoimella mielellä -äänikirja, joka tarjoaa hyvänmielenrunoja kaikenikäisille. CD on myynnissä suurimmissa kirjakaupoissa ja keikoilla levyn voi ostaa nimmarilla varustettuna.

Tulevat esiintymiset ja muuta mielenkiintoista osoitteessa
https://www.facebook.com/pages/Daniel-Helakorpi/349783828443930?fref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti