perjantai 26. syyskuuta 2014

Krissen synttärit ja häät

Hotelli Sirkantähden salissa esiintyivät Festiperjantaina Stand Up komiikan kuningatar Krisse Salminen sekä taikurina paremmin tunnettu Jarmo Luttinen. Ennen showtimea sekä väliajalla yleisöä viihdytti cover-hiteillä Duo Heikki Lesonen ja Mika Rinttilä akustisten kitaroiden kera.

Luttisen esityksessä ei tällä kertaa kuultu tuttua taikasanaa "tsädääm", mutta yleisön räjähtäviin aplodeihin päättyneitä uudelleen sanotettuja hittibiisejä kylläkin. Elsa-mummosta kertovat jutut saivat aikaan suuria naurun rymähdyksiä. Tuntui taikurilta sujuvan myös komiikan tekeminen. Lauantaina Hullu Poro Areenalla voi kuulla lisää hänen Stand Up osaamistaan ja toki erilaisella ohjelmalla kuin Sirkantähdessä kuultiin.

Valloittavan hauska sekä mielettömän taitava Krisse Salminen hauskuutti yleisöä  mm. äitiydestään kertovilla jutuilla. Krisse huudatti yleisöä kuin rocktähdet ja yleisö lauloi kuuliaisesti ja kuuluvasti We will rock you. Takuuvarmaa on, että Sirkantähdestä poistui ainakin yksi hyvin onnellinen mies. Hän nimittäin pääsi "kosimaan" lavalla Krisseä ja aistittavissa oli vahvaa pettymystä useamman miespuolisen katsojan kasvoilla.

Hersyvän  humoristinen ja taitavasti luotu ohjelma sai jokaisen katsojan nauramaan hervottomasti. Vinkkinä mainittakoon, että Krisse lähtee yhdessä Heli Sutelan kanssa marras-joulukuussa Stand Up-kiertueelle. Tämän lisäksi jatkuvat viikoittaiset YleLeaks-ohjelmat kevään loppuun asti sekä tuomarointi Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Levillä Krisse oli esiintymässä toista kertaa. Ja Levi on myöskin pohjoisin paikka, missä hän on esiintynyt. Kröhöm!

Hymyssä suin oli mukava lähteä kohti huomisen monipuolista Festiohjelmaa: Staalo Poetry Slam 2014, Carmeninae, Kaikki äitini, kaikki tyttäreni, Let's Impro ja vaikka mitä. Nähdään!

festitunnelmissa kirjoitteli Tutta Periviita




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti