torstai 25. syyskuuta 2014

Puntin ja Jaanan aikuisten satuhetki


 
Hullu Poro Areenan yleisö ratkesi avajaisiltana tämän tästä hersyvään nauruun, kun Jaana Saarinen ja Puntti Valtonen toivat lavalle alun perin brittiläisen Henryn ja Alicen salaiset elämät avioliittokomedian. Pari on yhdessä esittänyt nelisenkymmentä kertaa lokakuussa 2013 ensi-iltansa Aleksanterin Teatterissa saanutta näytelmää. Silti he omien sanojensa mukaan nauttivat joka kerta lavalle menosta. Seuraavan kerran tätä herkkua voi maistaa kolmen viikon kuluttua Valkeakoskella.

Jaanan ja Puntin karismaattinen ja yhteisellä rytmillä soljuva esitys ja yleismaailmallinen aihe avioliiton muuttumisesta rutiiniksi upposi katselijoihin ikäluokista riippumatta. Myös näyttelijät aistivat alusta asti yleisön mukana olon ja kiittelivät Festien yleisöä mahtavaksi.

”Koti on näyttämö”

Alun perin Kemistä kotoisin oleva Puntti Valtonen sekä helsinkiläislähtöinen Jaana Saarinen ovat tottuneita Suomea kiertäjiä.  He ovat haaveilleet Henryn ja Alicen Lapin kiertueesta ja aikovatkin jatkaa näytelmän parissa ”maailman tappiin”. Jaanaan on iskenyt Lapin hulluus ja Inarin käyntejä on kertynyt jo useampi tälle vuodelle. Molemmat tunnustautuvat luonteeltaan kiertolaisiksi eikä paikkakunnalla ole niinkään väliä vaan sillä, että tärkeät ihmiset ovat lähellä. Takahuone olikin tulvillaan viisaita sanoja ja lämpimiä halauksia, kun me, festien ensikertalaiset, Tiina ja Tutta pääsimme aistimaan esityksen jälkitunnelmia. Salista poistui hymyileviä katsojia sekä työstään nauttivat näyttelijät. Estradi on valmis uusille esityksille.

Tule sinäkin nauttimaan lämpimästä tunnelmasta!

Festiperjantaina luvassa mm. Jukka Rasilan Isyyspakkaus sekä naisenergiaa pursuava Let’s impro-esitys sekä Jarmo Luttisen sekä Krisse Salmisen Stand Up Showt.

terveisin, Tiina Walin-Jatkola ja Tutta Periviita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti