keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Esiripun takana tapahtuu


Ihana Festifiilis on hypännyt olkapäille jo päiviä sitten. Nyt tehdään asioita käytännössä ja se tarkoittaa, että  kaikkea mahdollista. Esityskuvaukset jaettavaksi katsojille on tehty. Opaskansio Infopisteeseen on päivitetty. Lavasteita keräillään esitysten vaatimusten mukaan. Tavaran keräämiseen ja kuljettamiseen tarvittava kalusto on hankittu. Festipaidat staffille on jaettu.  Opiskelijat ovat saapuneet ja perehdytetty työtehtäviinsä. Opastusliput ja -laput on tulostettu. Ja paljon muuta. Tässä kirjoittelen blogia vielä iltapuhteekseni ja tuskin maltan odottaa huomista, kun Särestössä avataan Festit käyntiin mallikkaasti musiikin, runojen ja kuvataiteen keinoin. Reidar Särestöniemen syntymästä tulee kuluneeksi 90 vuotta, Taideseura Staalo täyttää 45 vuotta sekä Särestöniemi-museo täyttää 30 vuotta. Tätä kaikkea juhlitaan kakkukahvien merkeissä.

Suosittuihin esityksiin Kiviä taskussa sekä Kilon paloina liput ovat miltei loppuunmyydyt. Mahtavaa! Ihanaa, että ihmiset tulevat katsomaan maan kärkiosaamista. Mutta mahtavaa, että kiinnostusta riittää myös Harrastajateatteriesityksiin sekä Poetry Slam lavarunolausuntakilpailuun sekä paikallisiin teatterielämyksiin.

Tänään oli parasta se, että kaikki opiskelijat, jotka osallistuvat tärkeällä panoksella Festien järjestämiseen, ovat saapuneet Kittilään. Oli ilo nähdä heitä kaikkia ja nyt on hyvä pöhinä. Näistä tulee niin hyvät Festit että! Nähdään!
 

T.Tutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti