sunnuntai 13. syyskuuta 2015

MTI:n markkinointitiimin lopputervehdys

Hieman haikein mutta kiitollisin mielin joudumme sanomaan jäähyväiset Staalon teatterifesteille. Festipäivien aikana sattui ja tapahtui. Omia rajoja tuli rikottua -tai ainakin venytettyä- ja ikimuistoisia hetkiä tuli monia. Matkamme Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) festien markkinointitiiminä päättyy tähän. Pohdimme, miten festit ovat meihin vaikuttaneet.

Asta:
"Kaikki odotukseni festejä kohtaan täyttyivät, jopa ylittyivät. Näin huikeita esityksiä, upeita maisemia ja eväsfesteillä maistelin paikallisia herkkujakin. Eniten jännitin haastatteluita -miten senat menee sakaisin ja niin edelleen. Niinhän ne sanat vähän sekottuivatkin, mutta onneksi se ei ihania haastateltaviamme haitannut (tai sellaisen kuvan minä sain...). Markkinointitiimin tsemppaus antoi siivet koetella omia rajojani turvallisin mielin!"

Janita:
"Staalon teatterifestit täytti ja ylittikin odotukseni. Olen nyt taas yhtä kokemusta rikkaampi. Koko porukkamme ilmapiiri oli loistava ja tsemppiä kyllä riitti loppuun asti. Esitykset olivat mahtavia! Haikein mielin piti Leviltä lähteä, mutta silti monien uusien ja ihanien muistojen kanssa. Kiitos kaikille vielä kerran!"
Janita, Asta ja pari muuta
Samuel:
"Ohi on. 'Kiviä Taskussa' juontamisen jälkeen eivät näiden muiden esitysten juonnot oikein enää tuntuneet miltään. Ihan hyvin se kai kuitenkin meni. Silti, edelleen on tunne että mokasin jotain huomaamattani. Skevi Ski Resort, tai elokuvafestit Levi Ski Resortin ja teatterifestien sijasta, tai jotain sinne päin. Melkein 500 ihmisen edessä lavalla puhuminen on jo itsessään ihan muistettava kokemus, mutta ylimääräinen seikkailu kulisseissa ja lyhyt sananvaihto hämmentyneen Martti Suosalon kanssa juuri ennen esitystä oli pikantti lisä. (Pahoitteluni teknikoille aiheuttamistani harmaista hiuksista.)"
Samuel ja Kiviä taskussa yleisö
Me toivotamme kaikille oikein mukavaa ruskan aikaa. Toivottavasti näemme ensi vuonna uudestaan!


Asta, Janita ja Samuel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti