perjantai 11. syyskuuta 2015

Naurua ja lämmintä tunnelmaa lavarunouskilpailussa

Perjantain toisena esityksenä oli Poetry Slam-lavarunouskilpailu. Kilpailijoina olivat Pieta Virta, Toivo Kelloniemi, Eeva Pöyliö, Teija Kunnari ja Vappu Tyvi. Kilpailun lopussa esiintyi viime vuoden voittaja Arja Skog. Tuomareina toimivat Tiinaliisa Multamäki, Matti Saartamo ja Anne Niskala. Voittaja selviää huomenna Levi Summitissa Harrastajateatterikilpailun jälkeen.
Juontaja Marjo Vaarala avaa kilpailun.
Tunnelma kilpailutilassa oli lämmin, rento ja kaikinpuolin mukava. Esitykset olivat jokainen hyvinkin erilaisia ja mielestämme kilpailijan luonteeseen ja olemukseen sopivia. Kaikissa esityksissä oli yhteneväisyytenä kuitenkin niiden mukaansatempaavuus ja joku voimakas tunnetila. Osa esityksestä oli hauskoja ja osa haikean surullisia.

Tuomaristo antoi kommentit jokaisen esityksen jälkeen.
Jäimme miettimään kuinka haastavaa runonlausunta varmasti ainakin alussa on sillä itse runojen ulkoamuistamisen lisäksi on osattava myös ilmaista omia tunteitaan. Tämän takia halusimme ja saimmekin haastatella vasta-aloittanutta runonlausujaa Pieta Virtaa. Suuri kiitos siitä! :)

Pieta Virta esiintyi ensimmäisenä.
Pieta Virta on 21-vuotias teatterin, musiikin ja tanssin harrastaja. Lavarunouskilpailu oli Pietalle uusi haaste ja kokemus. Esityksen jälkeen hänellä oli positiivinen olo vaikka uusi kokemus hieman jännitti. Hän on yleensä kilpailuhenkinen, mutta kilpailuun osallistuminen oli hänelle lähinnä uusien kokemuksien hankkimista. Pieta oli myös ensimmäistä kertaa Levillä. Levistä hänelle tuli ensimmäisenä mieleen laskettelu, luonto ja "Lapin taika".

Kaikki kilpailijat tulivat lavalle esitysten jälkeen.
Viime vuoden voittaja Arja Skog halaamassa Marjo Vaaralaa.

Jäämme jännittämään voittajaa!

Mukavia festejä kaikille toivottaen,
Janita ja Asta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti