lauantai 12. syyskuuta 2015

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa

Pimenevässä Levin yössä suuntasimme kohti festiperjantain viimeisiä esitystä, Stand Up Show'ta à la Anitta Ahonen, Pete Kosonen ja Päivi Kuuva. Ihkun alakerta täyttyi hyvää vauhtia katsojista eikä mikään penkki jäänyt tyhjäksi.

Pete Kosonen esiintyi ensimmäisenä.

Juttuaiheita oli muun muassa Alanyasta, muodista, sukupuolirooleista ja terveydestä. Päivi ihmetteli myös, miksi Staalonin teatterifestien nimi on Staalon teatterifestit. Täällä kun on niin leppoinen ja positiivinen tunnelma. Staalon kaltaisia haltiaolentoja ei Ihkun alakerrasta tavattu perjantai-iltana. Ehkäpä tässä on kyse kittiläläisestä huumorista?
Staalo (taalo, staalu saam. stállu) on perimätiedon mukaan muinainen haltiaolento - ihmisenkaltainen, kookas ja väkevä, mutta vähän tyhmä ja ihmisille vihamielinen. Staalot asuivat metsässä perheineen, ja saattoivat välillä ryöstää ihmistytön vaimokseen. Staalon sai surmatuksi hopeanuolella tai oveluudella.
Päivi Kuuva huvitti yleisöä.
Markkinointitiimillä oli mahdollista jututtaa Anitta Ahosta, eli Iso A:ta. Iso A yhdistelee jutuissaan feel good -huumoria ja itselleen läheisiä juttuja. Ajankohtaisia asioita Iso A haluaa myös tuoda esille. Tarkkaavaisimmat varmaan huomasivatkin eilisessä esityksessä myös näihin viimepäivinä puhuttaviin asioihin liittyviä heittoja?

Illan kruunasi Iso A eli Anitta Ahonen.
Pyysimme Iso A:lta vinkkejä esiintymiseen. Iso A suositteli meditatiivista kävelyä, biisilistan tekemistä ja muiden esiintyjien seuraamista. Kiitos vinkeistä, Iso A!

Festiterveisin,
Asta ja Tutta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti