torstai 10. syyskuuta 2015

MTI mukana Staalon teatterifesteillä

Tänäkin vuonna Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) on mukana toteuttamassa Staalon teatterifestejä. Instituuttiin kuuluu Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin matkailuopisto. Markkinointitiimin jatkona meitä on näistä kaikista kouluista. Mukana meitä on Asta, Janita ja Samuel. Tehtävinämme ovat tämän blogin lisäksi Instagramin ja Twitterin päivittäminen. Facebookista vastaa Tutta.

Vasemmalta oikealle: Samuel, Janita ja Asta
Asta:
"Opiskelen neljättä vuotta matkailututkimusta Lapin yliopistossa Rovaniemellä. Opiskelen sivuaineena markkinointia, joten tämä kokemus on täydellinen lisä omaan tutkintooni. Saapuessamme eilen en voinut irroittaa katsettani kauniista ruskasta! Odotan mielenkiinnolla esityksiä, haluan ihastella huikeita maisemia ja syödä paikallista ruokaa."

Janita:
"Olen restonomi-opiskelija Lapin ammattikorkeakoulusta Rovaniemeltä. Lähdin mukaan Staalon teatterifesteille saadakseni uusia ja erilaisia kokemuksia sekä vaihtelua perinteiseen kouluarkeen. Odotan eniten mahtavia esityksiä ja porukalla tekemisen meininkiä. Uskon, että tapahtumasta tulee huikea ja kaikin puolin onnistunut koko festiporukan tsempin ansiosta."

Samuel:
"Opiskelen nyt toista vuotta matkailupalvelujen tuottajaksi Lapin matkailuopistossa, Kittilässä. Hain mukaan Teatterifestivaaleille, koska se vaikutti ainutlaatuiselta tilaisuudelta. Suostuin myös juontajaksi, ilmeisesti tilapäisessä mielenhäiriössä. Se on hyvä uutinen lukijoille, sillä sekavaa tekstiäni tulee olemaan vähemmän, mutta huonompi uutinen sitten katsojille. Odotan tulevaa pelonsekaisella kauhulla."

Leville saapumisemme jälkeen meitä on perehdytetty urakalla tulevaan koitokseen. Tapahtuma käynnistyy täysillä huomenna tämän iltaisten avajaisten siivittämänä. Odotamme tapahtumapäiviä innolla, mutta myönnettäköön, että myös hieman jännittäen. Olemme kuitenkin kuulleet perehdytyksemme aikana useaan otteeseen, että pieni jännitys on vain hyvästä. Rohkeasti kohti uusia haasteita!

Mukavia festejä kaikille toivottaen,
Asta, Janita ja Samuel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti